Debat

"Aben ligger hos lærerne!"

Nu må vi have Arbejdsskadestyrelsen ind over.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sådan læser jeg i flere blogs og indlæg - også hér på siden: "Aben ligger hos lærerne". Jeg kan ikke være mere enig. Især efter min seneste øjenåbner.

Her min korte og personlige dokumentation på denne "påstand", men måske en anden slags abe dog.

Jeg har netop mistet 12.714 skattefrie kroner af min efterlønspræmie pga Lockouten. Jeg er blevet 65 og går på pension til august.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Tusind tak Corydon, Antorini, Vestager, Wilhelmsen , Ziegler m.fl.

Altså oveni mistet månedsløn for april men med låneoptagelse i stedet og tilbagebetaling de første 3 år ind i min pension, mistet pensionsindbetaling for april, mistet ATP- indbetaling for april, mistet gruppelivsindbetaling, mistet 2 feriedage for april, mistet særlig ferie godtgørelse for april.

Og mistet alle mine lønmodtagerrettigheder, fordi jeg nu er ansat under en lov og ikke en overenskomst. 

Arbejdsløshedskassen - som administrerer Efterlønsbonussen - skriver godt nok, at jeg kan klage.

TIL ARBEJDSSKADESTYRELSEN. What! Og dog, det kunne der være en mening i. Jeg har tidligere slået til lyd for, at alle lockoutede lærere burde fremsende en arbejdsskadesanmeldelse for svie og smerte ift., hvad vores arbejdsgiver udsatte os for sidste år i april. Nu også denne ekstra økonomiske lussing oveni.

Hvem snakker om ja-hat og nej-hat? Vælg selv din efter behag!

Min er i hvert fald rødglødende af raseri .

Ingelise Geller

Powered by Labrador CMS