Geografi
0   374

Få besøg af en klimaambassadør

Frem til sommeren 2015 tilbyder tænketanken Concito gratis oplæg og workshops om klima og bæredygtighed til folkeskolens udskolingsklasser gennem Klimaambassaden. Ambassadørerne er unge studerende med forskellig faglig baggrund, men med stor viden om klima og bæredygtighed, og de har en ung til ung-tilgang til eleverne. Ambassadørerne holder oplæg om bæredygtigt forbrug, bæredygtig energi, resurser og resurseeffektivitet, klima og det globale syd, fremtidens transport eller bæredygtigt byggeri.

Læs mere og book et besøg på klimaambassaden.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.437 andre er allerede tilmeldt