Blog
12   1076

Lærernetværket for it i folkeskolens fag går i luften

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

 

Så er Lærernetværket for it i folkeskolens fag gået i luften, denne blog tænkt som er mulighed for at følge og kommentere projektet for alle interesserede. Indledningsvis, indtil der kommer mere luft under vingerne, er indholdet af en mere informerende karakter. Vi har valgt at kalde bloggen it i praksis for lærerens praksis er omdrejningspunkt for projektet.

Lærernetværket for it i folkeskolens fag er et initiativ i regeringens og KL’s indsats for øget anvendelse af it i folkeskolen. Det er læreruddannelserne på alle landets professionshøjskoler + CFU'erne med Professionshøjskolen UCC som fælles projektleder, der samarbejder om at gennemføre aktiviteterne i lærernetværket.

Projektet er et tilbud til dig som lærer i fagene dansk og matematik. Fokus for projektet er udvikling af din daglige undervisning, hvor it indgår - samt videndeling af denne undervisning

Artiklen fortsætter under banneret

Du får som deltagende lærer i lærernetværket udover praksisnær kompetenceudvikling mulighed for at indgå aktivt i den aktuelle udvikling på feltet for it i undervisningen.

Tanken er at arbejdet i producerende praksisfællesskaber i lærernetværket konkret bidrager til og påvirker den daglige undervisning i folkeskolen. Den viden og kompetence, man tilegner sig, vil blive delt i de faglige miljøer på skolerne og tillige i særligt tilrettelagte videndelingsnetværk kommunalt, regionalt og nationalt. Som et led i deltagelsen i lærernetværket kommer man f.eks. til at beskæftige sig med udvikling af læringsobjekter, eksemplariske undervisningsforløb og vurdering af digitale læremidler.

Som deltagende lærer opnår du viden og kompetencer, som både du selv, skolens øvrige lærere og ikke mindst skolens elever kan profitere af.

Du kan i samarbejde med din skoleleder tilmelde dig projektet her:

http://uni-c.dk/It-og-laering/Videndeling-og-samarbejde/Laerernetvaerket%20for%20it%20i%20folkeskolens%20fag

Du kan læse mere om Lærernetværket for it i folkeskolens fag her:

http://www.emu.dk/modul/l%C3%A6rernetv%C3%A6rket-it-i-skolens-fag


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.046 andre er allerede tilmeldt