Uskolet

Lærere overbyder hinanden i succesliv med arbejdstidsaftale som undskyldning

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærernes nye arbejdstidsaftale synes af et stigende antal berørte at blive brugt som alibi for at fortælle kolleger om det imponerende overskudsliv, de lever.

»Jeg vil helt sikkert få svært ved at få tid til de gode, dybe snakke med de virkelig tapre, men hårdt udfordrede forældre, som jeg plejer at tage et par stykker af på hverdagsaftener mellem klokken 21 og 23.30, hvis jeg under den nye aftale også skal have tid til at dygtiggøre mig ordentligt på de pædagogiske kurser, jeg har meldt mig til«, skriver for eksempel en lærer på Facebook.

»Søde, jeg kender det SÅ godt :-/«, svarer en kollega i kommentarfeltet. »Med de nye tidsregler ville jeg aldrig kunne nå at bage macarons til min skønne 6.c, hvis jeg også skal forberede mig de fem-seks timer om dagen, som jeg mener er det eneste forsvarlige at byde så pragtfulde og videbegærlige unger. Heldigvis har min dejlige Kenneth lovet at hente Alvilda fra klaver i Audien om onsdagen, når han kommer fra tennis ;-D«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS