Debat

Dårlig kvalitet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg synes, det er utroligt, at stemmekuverten til urafstemningen var af så dårlig kvalitet, at den ikke kunne limes i siderne. Som den var, kunne enhver uden besvær fiske stemmesedlen ud. Jeg vil kraftigt opfordre til, at der næste gang udfærdiges en kuvert af bedre kvalitet. I øvrigt synes jeg også, det er for ringe, at medlemmer selv skal betale porto for at afsende kuverten. Jeg ved godt, at den kunne afleveres til tillidsrepræsentanten uden porto.

Sven Aage Pogel

Næstved

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

I et oplag på 102.000 eksemplarer af Folkeskolens særnummer med stemmekuvert kan der desværre forekomme enkelte mangelfulde tryk. I den situation er der altid mulighed for at rekvirere et nyt eksemplar ved henvendelse til enten kredsen, tillidsrepræsentanten eller foreningen - centralt.

Foreningen vil overveje muligheden for at gøre stemmekuverterne portofri.

Sekretariatet

Powered by Labrador CMS