Debat
0   127

Haarders obstruktion

Lad gå, at undervisningsminister Bertel Haarder som læserbrevsskribent i Folkeskolen nummer 22 prøver at snakke sig uden om det forhold, at kommunerne bryder loven, når de med ministeriets stiltiende accept tvinger skolelederne til ud fra økonomiske hensyn at nægte elever specialundervisning. Men at han også gentagne gange prøver på det, når han under ministeransvar skal svare Folketingets uddannelsesudvalg på, om denne praksis er lovlig, er ikke blot pinligt. Det er obstruktion af det parlamentariske system, subsidiært forsøg på vildledning af Folketinget, og den eneste grund til, at det ikke får de konsekvenser, den slags bør have, er, at han bag sig har et parlamentarisk flertal, der er parat til at vedtage, at jorden er flad, hvis det er det, der skal til, for at han og den øvrige regering kan blive siddende.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen