0   114

For ti kroner blandede kondomer

En bland selv-butik, hvor slikket er skiftet ud med kondomer. Det er, hvad Center for Sex og Sundheds koncept »Condomeri« dækker over, og butikkerne findes i Odense, København og Randers.

Hver fjerde dansker har eller har haft en kønssygdom, og hvert år opdages 25.000 nye tilfælde af sygdommen klamydia. Centret oplever, at mange unge finder seksualundervisningen utilstrækkelig og ikke ved nok om sikker sex. Det er muligt for 7.-10.-klasser at få undervisning i kondombrug og beskyttelse i condomeriet. Læs mere på www.sexogsundhed.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen