0   114

Træningscenter for spioner

Gæster på Experimentarium i København kan nu prøve kræfter med laserstråler, kodebrydninger og skjulte mikrofoner.

Den nyåbnede udstilling »Spion« tager udgangspunkt i den daglige overvågning, vi i stigende grad må forholde os til, og indeholder en større samling spiongenstande, som aldrig før har været tilgængelige for offentligheden. »Spion« er blevet til i samarbejde med det belgiske science-center Technoplis, og skaberne har løbende været i kontakt med blandt andet Politiets Efterretningstjeneste for at være sikker på autenticiteten i udstillingen. »Spion« er åben til 6. september 2009.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen