Bestil en Sylvester

Få Folkeskolens jubilæumsplakat tilsendt. Du betaler kun for emballage og forsendelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Plakaten er udført af kunstneren Leif Sylvester. Den måler 85 gange 60 centimeter og er trykt på kraftigt papir.

Sådan bestiller du

Send navn og adresse på et (giro)indbetalingskort, så sender vi dig en eller to plakater. Indsæt beløbet på registeringsnummer 9541, kontonummer 601 40 54. Emballage og forsendelse for én plakat koster 52,50 kroner, for to er udgiften 83,50 kroner.

Hvis du betaler over netbank, er registrerings- og kontonummeret det samme.

Skriv navn og adresse under »besked til modtager«. Hvis din netbank ikke har sådan et felt, kan du sende en mail med navn og adresse til folkeskolen@dlf.org

Skoler og andre kommunale institutioner kan sende en mail til samme adresse med angivelse af navn, adresse, antal plakater og EAN-nummer. Der vil så blive fremsendt en faktura.

Vind et signeret eksemplar

Alle, der bestiller plakaten inden 1. november, deltager i lodtrækningen om et eksemplar, der er signeret af Leif Sylvester.

Opdateret 8/9-2014: Bemærk at ovenstående er fra fagbladet Folkeskolens 125 års jubilæum i 2008. Der kan ikke længere bestilles plakater. Redaktionen