Uskolet
0   222

Kun de populære inviteret til fødselsdagsfest

Der har været heftig aktivitet på intra, efter at det er kommet frem, at en af pigerne til en kommende 200-års fødselsdagsfest kun har inviteret de mest populære fra gruppen. »Det var en klokkeklar aftale, sidst vi mødtes, at man til sådan nogle arrangementer enten inviterede hele pigegruppen, hele drengegruppen eller allerhelst hele klassen«, kommenterer en voksen. »Og så er det altså dybt problematisk, at Christine i fredags kun delte invitationer ud til en lille udvalgt skare«.

Kritikken får opbakning fra flere andre, der henviser til, at klassen i forvejen har døjet med, at nogle følte sig udenfor, og at der har været flere optræk til klikedannelse, men Christines lejr afviser pure, de udtaler: »Sådan er politik«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ