Uskolet

Masser af attraktive lærerarbejdspladser står tomme fra august

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bortfaldet af arbejdstidsaftalen fra skoleåret 2014/15 har skabt debat om lærerarbejdspladser, men nu ser det ud til, at lærerne måske ikke behøver at bekymre sig længere. Flere lokale undersøgelser viser nemlig, at der rundtomkring i landet faktisk findes tusindvis af attraktive lærerarbejdspladser, som oven i købet står ledige fra august.

Og arbejdspladserne synes på mange måder ideelle: De har den rette størrelse og indretning. De kan nemt tilpasses den enkelte brugers behov i forhold til belysning, computer, siddeforhold, mængden af støj i nærheden med videre. De kan benyttes når som helst i døgnet, således at læreren kan styre sin egen arbejdsrytme og dermed arbejde effektivt og med stor fleksibilitet. Der er kaffe inden for rækkevidde, og så er de oven i købet billige for samfundet. Det erfares, at lærerarbejdspladserne er at finde rundtomkring i lærernes private hjem.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.