Uskolet
0   174

Masser af attraktive lærerarbejdspladser står tomme fra august

Bortfaldet af arbejdstidsaftalen fra skoleåret 2014/15 har skabt debat om lærerarbejdspladser, men nu ser det ud til, at lærerne måske ikke behøver at bekymre sig længere. Flere lokale undersøgelser viser nemlig, at der rundtomkring i landet faktisk findes tusindvis af attraktive lærerarbejdspladser, som oven i købet står ledige fra august.

Og arbejdspladserne synes på mange måder ideelle: De har den rette størrelse og indretning. De kan nemt tilpasses den enkelte brugers behov i forhold til belysning, computer, siddeforhold, mængden af støj i nærheden med videre. De kan benyttes når som helst i døgnet, således at læreren kan styre sin egen arbejdsrytme og dermed arbejde effektivt og med stor fleksibilitet. Der er kaffe inden for rækkevidde, og så er de oven i købet billige for samfundet. Det erfares, at lærerarbejdspladserne er at finde rundtomkring i lærernes private hjem.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ