Skønlitteratur
0   761

Orla – nu med dialekt

Se er der nomineret børnelitteratur til den traditionsrige Orla-pris, hvor børnelæsere selv er med til at kåre vinderen. Og der kan stemmes frem til 17. marts, så det er bare med at komme i gang. Alle, der stemmer, er med i lodtrækningen om en masse Orla-grej.

På hjemmesiden kan man få læst bøgerne op, hvis man lige vil vide, hvad man stemmer på. Og i år er der mulighed for at vælge mellem oplæsning på rigsdansk, nordjysk og fynsk.

Artiklen fortsætter under banneret

Se mere og få læst en god historie højt på din favoritdialekt på dr.dk/orla


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
17.363 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks