Debat

Kan vi ikke lige så godt afskaffe metodefriheden?

Når vi alligevel bliver bundet på hænder og fødder og ikke rigtig får lov at bestemme hvordan folkeskolen skal fungere, kunne man så ikke lige så godt standardisere undervisningen fra nationalt sted?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvorfor har den aldrig været i spil?

Jeg mener når politikerne alligevel har dikteret hvordan skolen skal fungere, og læreren alligevel er ligegyldig i denne arbejdsproces, hvorfor så ikke bare køre undervisningen helt fra toppen med undervisningsplaner dikteret fra øverste sted.

Med yderst begrænsede muligheder for forberedelse kunne man da snart lige så godt standardisere hele systemet. Jeg tror ikke resultaterne bliver bedre af det, men når vi alligevel ikke har tid til ordentlig forberedelse, kan man da lige så godt få politikerne til at tage ansvaret for denne ved at standardisere det.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Ejerskabet fra lærerens side er alligevel forsvundet med skolereformen.

Powered by Labrador CMS