Debat

SF fortryder nu lærerkonflikt

De medansvarlige for sidste års krig mod lærerne griber nu ud efter håndsæben.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da SF's nye formand, Pia Olsen-Dyhr, ikke behøver at stå skoleret over for andre partier længere, tales der nu igen frit fra leveren:

"Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, skulle vi være gået i bedre dialog med lærerne. I stedet blev det en krig - mod lærerne. Og det er en rigtig dårlig måde at føre politik på.Hvis man vil lave god politik, involverer man dem, der skal føre det ud i livet"

http://www.fyens.dk/article/2460753:Indland-Fyn--SF-fortryder-laererkonflikt

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hermed siger hun i realiteten direkte, at hele reformen er baseret på poltik der ikke er "god" da ingen lærere - eller repræsentanter for lærerne - på noget tidspunkt har været involveret. 

Men hvorfor dog også involvere den part som man har besluttet sig for at bekrige? Både i forhold til reform og lovindgreb efter lockouten.

Den 29.april 2013 skrev SF's gruppeformand, Pernille Vigsø Bagge i en kronik i Berlingske at "SF mener, at der alt i alt er fundet en nogenlunde balance i lovforslaget."

http://www.b.dk/politiko/et-noedvendigt-lovindgreb

Mon hun stadig mener det i dag? 

Powered by Labrador CMS