Uskolet
0   242

Få urolige eksperter forstyrrer hele uddannelsesdebatten 
– mere disciplin og straf efterlyses

Uro og mangel på disciplin er et stigende problem, når forskere og eksperter udtaler sig om den danske folkeskole, og nu mener flere, at der bør strammes op. »Der er jo temmelig mange, der sidder rundtomkring på uddannelsesinstitutionerne og har stor viden på dette felt«, udtaler en forsker, der ikke hedder Niels. »Men der er et par stykker - ofte faktisk blot en enkelt - der får lov at dominere hele debatten. De allermest urolige kloge eksperter er altid parate med en højlydt mening, og det går ud over de andre kloge eksperter, som har vanskeligt ved at komme til orde«.

»Der er brug for, at man i højere grad markerer over for disse forskere, at deres adfærd er helt uacceptabel. Efter min mening er mulighederne, man har for at straffe disse uvorne elementer, for få og små«, siger en ekspert, der heller ikke hedder Niels. Han foreslår blandt andet eftersidninger og bortvisninger.

Artiklen fortsætter under banneret

Minister Antorini erkender, at man nok har været lidt håndsky på området.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ