Anmeldelse

Nye mænd i Danmark

Nye mænd i Danmark

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Indvandrer knivdræber ung mand midt på Strøget".

Fakta:

Titel: Nye mænd i Danmark

Type: Internet

Forlag: KVINFO

"Unge utilpassede indvandrere terroriserer X-købing".

"Andengenerationsindvandrere overrepræsenteret i kriminalstatistikken".

"Dagens skyderi mellem indvandrerbander og rockere".

Man kunne blive ved. Alle, der blot hos en fiskehandler har købt en fisk, som er blevet pakket ind i en avis, er blevet bombarderet med disse overskrifter. Heldigvis er der også andre fortællinger om indvandrere i Danmark.

"Nye mænd i Danmark" er et website, der fokuserer på de gode integrationshistorier. Og dem er der da heldigvis mange af - de kommer bare sjældent i medierne. Det er de gode historier om mennesker, der kommer til vores land og får succes, om det så er som pizzeria-ejer, taxachauffør, læge eller fodboldspiller.

Siden indeholder så megen livsbekræftelse, at den ligger lige til højrebenet, når emnet er integration i folkeskolens overbygning.

Den er yderst overskuelig, meget brugervenlig og indeholder mange relevante link og særdeles gode lydoptagelser af de medvirkende. Desuden ligger der både opgaver og lærervejledninger, som næsten skriger på at blive brugt.

Brug websitet og oplys vores alle sammens fremtid - eleverne - om, at der ikke længere er noget, der hedder dem og os, men kun vi.

Et flot stykke arbejde, som bidrager konstruktivt i samfundsdebatten. Herligt og befriende.

Powered by Labrador CMS