64.000 kan stemme

Urafstemningen er fælles for alle i Lærernes Centralorganisation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stemmeberettigede ved urafstemningen og den nye overenskomst er medlemmer af Danmarks Lærerforening med undtagelse af pensionister, efterlønsmodtagere, medlemmer af Lærerstuderendes Landskreds, Grønlands Lærerforening og medlemmer, der er ansat efter særlige overenskomster mellem Danmarks Lærerforening og arbejdsgiveren, for eksempel lærere i Dansk Røde Kors.

Medlemmer af Københavns Lærerforening stemmer om det samme aftaleresultat, men Københavns Lærerforening gennemfører sin egen afstemning på de københavnske skoler.

Danmarks Lærerforening havde den 1. januar i år 55.224 stemmeberettigede medlemmer og Københavns Lærerforening 3.001. Desuden stemmer følgende medlemmer af følgende organisationer i Lærernes Centralorganisation: Ernærings- og Husholdningsøkonomforeningen med 295 stemmeberettigede, Københavns Kommunalforening med 316 medlemmer, Landsforbundet af Voksen- og Ungdomsundervisere, LVU, 3.783 medlemmer, og Speciallærerforeningen af 1981, S-81, med 1.339 medlemmer. Det samlede afstemningsresultat for Lærernes Centralorganisation forventes at ligge klar om aftenen den 20. april.kara

Powered by Labrador CMS