Debat
0   702

Sommerskole i Karlstadmodellen

Sidste sommer afholdt PPR i Køge Danmarks første sommerskole i Karlstadmodellen. Det blev en kæmpe succes og i år gentages succesen. Sommerskolen henvender sig til familier som anvender eller ønsker at anvende Karlstadmodellen til deres barns sprogudvikling. Karlstadmodellen er diagnose neutral og alle børn kan med fordel anvende modellen. Sommerskolen finder sted i Køge i uge 32 fra d. 5. - 8. august.

Karlstadmodellen er en svensk udviklet sprogudviklingsmodel, der bygger på værdier såsom ligeværd og meddelagtighed. Der arbejdes med netværk og der tages udgangspunkt i det enkelte barn.

Sommerskolen bygges op over et dagsskema med foredrag om dagens sproglige tema, individuel vejledning med barnet og dets netværk, samt forskellige aktiviteter, der alle har til formål at styrke den enkelte i at kunne deltage aktivt i et sprogligt netværk.

Sommerskolen er et tilbud til forældre, personale og andre i barnets netværk om sammen at lære om barnets sprogudvikling og sprogtræning.

Se den vedhæftede invitation for yderligere oplysninger om sommerkolen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
684 andre er allerede tilmeldt