Bjarne Mortensen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sædvanen tro forlod Bjarne skolen efter arbejdstid med en kvik kommentar og sit skæve, drengede smil på læben. Stort var derfor chokket, da vi næste morgen fik meddelelsen om, at Bjarne var død, 52 år. Under udførelsen af den sport, der var hans hobby og store lidenskab, faldt han pludselig om. Et meningsløst og uforståeligt tab for familien og for hans arbejdsplads, Tornhøjskolen i Aalborg.

Bjarne Mortensen kom til skolen i september 1997 og var kendt som en dygtig og kompetent lærer, afholdt af elever, forældre og kolleger. Altid den første til at byde nye kolleger velkommen, altid med et indforstået blik for andres velbefindende. Det sociale samvær var ham meget magtpåliggende, og utallige er de arrangementer, han stod i spidsen for.

Bjarne efterlader et stort tomrum på skolen, men dette er dog for intet at regne mod det meningsløse tab og den store sorg, hans nærmeste må kæmpe med.

Æret være hans minde.

På vegne af ledelse og kolleger, Tornhøjskolen i Aalborg, Jette Stegmann, skoleleder