Mogens Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var stille på skolen, da vi mødtes efter juleferien. Alle var vi dybt berørte af Mogens Nielsens alt for tidlige død. Vores gode kollega gennem 19 år var gået bort anden juledag efter alvorlig sygdom, kun 55 år.

Mogens var en kapacitet, afholdt og respekteret af alle. Med sit lune, hjælpsomme og beskedne væsen havde han en stor plads hos elever og kollegaer.

Mogens så det bedste i alle. Han forstod at bringe elevens styrker i spil gennem handling og sit rolige og menneskelige væsen.

Vi nød alle godt af hans store viden om naturen, hans praktiske tilgang til livet og hans store passion, musikken, som via ham gav eleverne tro på sig selv.

Ved Mogens' bisættelse vidnede det store fremmøde og den smukke stemning om, hvor meget Mogens betød for mange mennesker.

Her på skolen savner vi Mogens og mindes ham med glæde og taknemmelighed.

Vore tanker går til Susanne og deres seks dejlige børn.

Æret være Mogens' minde.

Powered by Labrador CMS