Debat

Skolen sidestilles med en produktionsvirksomhed

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undrer mig fortsat over, at vi i stigende grad skal sidestilles med og arbejde som produktionsvirksomheder, og at vi bruger ord som »værktøjer og arbejdsredskaber«. Jeg mener, vi skal værne om vores professionelle stolthed og i stedet bruge ord som »pædagogiske og didaktiske virkemidler og metoder«.

Undrer mig over, at regeringen og KL går stik imod andre virksomheders strategier med hjemmearbejde, når det netop er dem, vi sammenlignes med. Mange virksomheder ser store fordele i, at deres medarbejdere arbejder hjemme.

Undrer mig over regeringen og KL's totalt manglende sociale og miljømæssige ansvar over for den nye situation, der vil opstå landet over, når lærere skal ud på vejene sammen med alle de andre, som kører primetime til og fra job, skal i forretninger samtidig, til læge, hente børn …

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Undrer mig over, når vi som lærere skal arbejde med inklusion med fokus på, hvad der fungerer, og hvert enkelt individs kompetencer og bidrag til fællesskabet, at vi så har været udsat for fejlfinding og mistillid.

Undrer mig over, hvad den sparede lærerløn efter lockouten bliver brugt til.

Undrer mig over, at vi skal deltage i processen, når vi er sat ud af spillet, og vores mening ingen betydning har.

Undrer mig over, hvordan det kommer til at fungere.

Undrer mig over, om vi fortsat skal holde ferie kollektivt.

Undrer mig over, at jeg fortsat er glad for mit fag og mit arbejde og er særdeles glad for at arbejde på Holmebækskolen i Herfølge.

Undrer mig over, hvor mange der har det som jeg.