Debat

Fortæl dine egne historier om dengang du var barn

Når du erindrer og fortæller historier om din egen barndom, kan du blive klogere på det spor det har sat i dit liv og på hvad det vil sige at være barn. Og når du fortæller dem til dine egne børn eller dem du har med at gøre i skolen, kan du skabe betydningsfulde fællesskaber og åbne for vigtige samtaler med børnene.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En sjælden oplevelse med faglig relevans til forældremødet!

Fortællegruppen Børneliv har en metode, som sætter dig i gang og viser veje du kan gå.

Metoden er helt enkelt sagt. - Vi fortæller vores historier for at du kan huske dine og komme i gang med at fortælle dem.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi har et velegnet oplæg til næste forældre, - og personale møde på din skole, eller i din institution, som flere 100 skoler og daginstitutioner over hele landet vil anbefale. Vi giver gerne en reference i dit område.

Vi har også programmet til temadagen, kurset eller konferencen, som underholder, inspirerer og udvikler nye fortællefærdigheder.

Oplevelsen og det faglige oplæg til næste forældremøde med valg. bestil nu på 50460247

http://www.boerneliv.net

http://www.youtube.com/watch?v=9y6MXgV0_QU

http://www.youtube.com/watch?v=hgqgyWxWsT4