Musik
0   161

Skriv et vers og vind

Din klasse kan vinde egen koncert og cd-optagelse med Tobias Trier. Du kan selv vinde et weekendophold for to

Skriv et vers eller to til en ny skolesang! Opfordringen gælder både Folkeskolens læsere og folkeskolens elever. Og der er præmie til både voksne og elever.

Tobias Trier har skrevet en skolesang til Folkeskolen i anledning af Sangens År og bladets 125-års-jubilæum. Sang og noder ligger på folkeskolen.dk, hvor du også kan lytte til sangen, mens du lærer den. Der er en version, hvor det kun er musikken, der høres, og en version, hvor Tobias Trier også synger.

Skriv sangen færdig

Men teksten er ikke skrevet færdig. Derfor kan folkeskolens elever skrive et ekstra vers eller to, der gør sangen til netop klassens eller skolens egen sang.

Eleverne skal skrive et eller flere vers, der skal supplere eller erstatte dem, Tobias Trier har skrevet. Versene sendes ind på mail - eller lægges som videofilm på YouTube. Teksten - og eventuelt et link til en videoversion - skal så sendes til folkeskolen@dlf.org, så vælger Tobias Trier og redaktionen en vinder.

Artiklen fortsætter under banneret

Vind en koncert på skolen

Gevinsten er et besøg af Tobias Trier og hans back up-musiker, som giver en mini-koncert for klassen, afdelingen eller hele skolen. Og han tager sit mobile lydstudie med, så klassen kan indsynge deres vindersang og få den på cd. Sangen vil også blive offentliggjort på folkeskolen.dk

Vind et weekendophold for to

Vores voksne læsere skal ikke snydes for jubilæumskonkurrencen. Dem vil vi også gerne have vers fra. Men de behøver ikke at prøve at udkonkurrere eleverne, for de indsendte bidrag i den kategori kæmper nemlig om en anden førstepræmie: Et luksus-weekendophold for to på et Sinatur-hotel. I denne kategori kan du glemme alt om YouTube. Bidrag sendes til folkeskolen@dlf.org eller med almindeligt brev til Folkeskolen, Postboks 2139, 1015 København K.

Alle vers skal være os i hænde senest mandag den 1. december, klokken 12, og præmierne uddeles i det nye år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
680 andre er allerede tilmeldt