Ole Hein Christensen, 50 år

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da Ole Hein Christensen for fire år siden blev valgt som næstformand for Københavns Lærerforening og dermed trådte ind i DLF's hovedstyrelse, fik lærerne i København og resten af landet en aktiv og engageret talsmand, der er kendt for at være systematisk og omhyggelig og i stand til at bevare det store overblik, ligegyldigt hvor dybt han graver sig ned i de mange detaljer, han har styr på.

Den 22. september fylder Ole Hein Christensen 50 år, og han forsømmer ikke mange lejligheder til at tale lærernes sag. Som flittig læserbrevsskribent vælger han ofte medier, hvor der ikke automatisk er medvind for lærernes sag. Her demonstrerer han, at lærerne ikke kun har følelser at byde på, men også saglige argumenter.

Kolleger beskriver ham som loyal, flittig og som tillidsmand meget klar i sin formidling, så alle parter kender arbejdsgrundlaget. Og som et festligt menneske, der gerne kaster sig ind i underholdningen, når der skal festes blandt kolleger.

Som specialskolelærer banker hans hjerte for de skæve børn, som han indtil organisationsarbejdet brugte sin sommerferie til at tage på feriekoloni med. Og holde sig væk kan han stadig ikke. I sommer skulle han da lige runde Ærø-kolonien for at besøge børn og gamle kolleger.

Fødselaren fejres ved en reception mandag den 22. september klokken 15-17, Københavns Lærerforening, Frydendalsvej 24 på Frederiksberg. Alle er velkomne