Madkundskab
0   651

Hjemkundskabslærere udnævner ambassadører

Stifteren af organisationen Stop spild af mad Selina Juul og udviklingskonsulent Nethe Plinger er blevet ambassadører for Hjemkundskabslærerforeningen. Målet er, at ambassadørerne kan være med til at skabe positiv fokus på madkundskab.

"De er begge gode repræsentanter for faget. Selina er fantastisk, fordi hun kommer meget rundt og er meget aktiv på den politiske arena. Vi er en faglig forening og har ikke så meget mulighed for at påvirke politikerne, men det får vi via Selina", siger formand for hjemkundskabslærerforeningen Lone Carlson.

Selina Juul har takket ja til at være med.

Artiklen fortsætter under banneret

"Mere madlavning på skoleskemaet, mere maddannelse, mere respekt for mad samt mindre madspild kan ikke bare lære børnene bedre madvaner - det kan også være med til at påvirke forældrene og sætte fokus på bedre madvaner derhjemme", lyder det fra Selina Juul i en udtalelse om udnævnelsen.  

Lone Carlson håber, at det bliver muligt at få flere til at stille op som ambassadører for hjemkundskabslærerforeningen.  

 "I forbindelse med, at vi er under udvikling vil det være godt at få skabt positiv fokus på faget. Jo flere, der kan tale vores fag, jo bedre", siger Lone Carlson, der ser muligheder i den nye folkeskolereform, hvor hjemkundskab skifter navn til madkundskab.

"Vi synes, vores fag har været tilsidesat. Nu bliver der med den nye folkeskolereform mulighed for at involvere faget mere end tidligere". 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
4.129 andre er allerede tilmeldt
Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!