Uskolet
0   197

Fremdriftsreform nu også på vej for folkeskolen

Først kom den såkaldte fremdriftsreform, som har til hensigt at få universitetsstuderende hurtigere gennem deres uddannelser. Nu har regeringen og forligskredsen fremsat et lignende forslag for folkeskolen for også her at få eleverne til at stramme op på gennemførelsestiden.

Artiklen fortsætter under banneret

»Vi kan ikke have, at så mange er helt op til ni-ti år om at gennemføre folkeskolen, det er helt uacceptabelt og udtryk for en slap holdning«, siger en uddannelsesordfører. »Nu har vi fastsat den normerede tid på gennemførelsen af folkeskolens ni klassetrin til syv år, det må være rigeligt. Hvis eleverne ikke gennemfører på den tid, er det ud«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks