Debat
1   551

NLD Non Verbal Learning Disorder

Jack Staugaard fortæller i bogen om en barndom og ungdom med NLD. Nonverbal Learning Disorder (NLD) er et neurologisk syndrom, som kendetegnes ved en række stærke sider - og en række vanskeligheder/svage sider. I en åbenhjertig bog fortæller Jack om hvordan han har tacklet denne udfordring, der har betydet en noget anderledes opvækst end de fleste.

Min søn lider af NLD, og har gjort det gennem hele livet, Det har betydet noget af en hård kamp med en skolegang, hvor Jack slet ikke blev forstået og lærerne overhovedet ikke var klar på at tackle en udfordring af Jack's kaliber. Det er derfor Jack's ønske at der kommer mere fokus på NLD, Så andre børn ikke behøves at opleve samme svigt som ham.www.tvsyd.dk/arkiv/2013/12/13?video_id=61651&autoplay=1

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.273 andre er allerede tilmeldt