Rundrejse i Etiopien

En eventyrrejse tilbage i tiden til Dronningen af Saba, de unikke klippekirker i Lalibela og Den blå Nils udspring. Tag med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Viktors Farmor til Etiopien 7. til 21. februar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi rejser gennem agerland og forskellige stammeområder, hvor både kultur og landskaber ændrer sig. I Axum ser vi de berømte steler og stedet, hvor en præst har viet sit liv til at opbevare Pagtens Ark.

Vi nyder de smukke vandfald, hvor Den blå Nil udspringer, og vi sejler på Tana-søen, hvor papyrusbåde stadig er i brug.

Vi kører gennem imponerende grønne bjerglandskaber i Etiopiens Grand Canyon - Simien-bjergene - og vi kører gennem smukke ørkenlandskaber i Tigray, hvor befolkningen nedstammer fra Yemen, Dronningen af Saba og Kong Salomon.

Højdepunktet bliver klippekirkerne i Lalibela, der ligger næsten skjult under jorden, men stadig bevogtes af præster og besøges af pilgrimme.

I Addis Abeba ser vi et af de største markeder i Afrika samt fundet af tre millioner år gamle »Lucy«.

Fakta om rejsen:

Rejseperiode: 7.-21. februar 2009. Pris per person i dobbelt­værelse 22.300 kroner. Tillæg for enkelt­værelse 1.400 kroner.

Rejsen bestilles hos Viktors Farmor på telefon 8622 7181 eller info@viktorsfarmor.dk

Med i prisen:

Flyrejse København-Addis Abeba tur/retur. Indenrigsfly Lalibela-Addis. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer som nævnt i programmet. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Halvpension på rejsen. På heldagsudflugter helpension i form af picnic. Drikkepenge til lokalguide og chauffører.

Ikke inkluderet:

Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, visum og udrejseskat.