Debat

Optaget andetsteds

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det gennemgående budskab synes at være, at vi skal stemme ja til overenskomstforliget for folkeskolens skyld. De samme kredse, som i 1993 ikke kunne få aflivet kaldspædagogikken hurtigt nok, kæmper nu for dens genindførelse. Ikke på egne vegne, forstås, men på de mest undervisende læreres vegne. De alene skal vise offervilje. De skal lave noget mere, så der kan frigøres tid til samarbejde og udvikling og mere undervisning til fælles bedste.

Det er et budskab, arbejdsgiverne i al diskretion sikkert vil forstå at værdsætte. Det skal nok også indbringe en venlig lederartikel i Ugebrevet Mandag Morgen. Og klædeligt er det jo altid, når en fagforening opfordrer sine medlemmer til at vise samfundssind.

Spørgsmålet er, hvem der skal tale de mest undervisende læreres sag, nu da deres egen fagforening er optaget andetsteds?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Niels Christian Sauer

Karlebo