Debat
0   110

Kritisk sans efterlyses

Som uddannelsesordfører glæder jeg mig altid til, at bladet dumper ind ad brevsprækken, og Folkeskolen har efter min mening været et godt alternativ til de mange andre indlæg i skole- og uddannelsesdebatten de senere år.

Jeg bruger altid bladet til at se, hvilke emner der interesser og berører lærerne i forhold til den dagsorden, vi er optaget af på Christiansborg. Det giver en bredde i orienteringen, som er meget værdifuld. Jeg sætter pris på, at Folkeskolen forholder sig kritisk til magthaverne. Men det er dog ikke nogen hemmelighed, at Dansk Folkeparti og jeg også gerne ser en mere kritisk linje over for både Danmarks Lærerforening og andre politiske partier end lige magthaverne. Jeg oplever tit, hvordan et bestemt parti (ingen nævnt - ingen glemt) benytter sig af sin oppositionsrolle til at kritisere den førte politik, som partiet ofte selv har været med til at udforme og vedtage. Den form for hykleri bør et kritisk skoleblad afdække seriøst og dybtgående, og det synes jeg ikke altid, Folkeskolen lever op til.

Artiklen fortsætter under banneret

Da jeg er forholdsvis ny i skolepolitikken, kan jeg ikke bedømme bladet i et mere historisk perspektiv. Men netop som »den nye dreng« har det været nyttigt at kunne gribe til Folkeskolen, når jeg har skullet orientere mig om store emner og læse om historikken i diverse debatter. Så tak til Folkeskolen for 125 års erfaring.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ