Debat

Ja til løn

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som overenskomstansatte lærere vil vi opfordre til, at man også tænker på løndelen, når man sætter sit kryds ved urafstemningen om overenskomsten.

Med aftalen om ny løn opnås en markant bedre løn for nye lærere, en fremgang, der kan mærkes. Også mellemgruppen får et lønløft, og med underviserlønmodellen er der skabt et godt system, som alle kan få noget ud af.

Som overenskomstansat kan aftalen om pensionsbidraget og stigningen til 15,3 procent også kun trække i retning af et ja.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Gennemsnitsløngarantien giver i de kommende år sikkerhed for, at der fortsat vil være mange penge at forhandle om ved de kommende overenskomster.

Vi mener, at det vil være overordentligt dumt at smide disse fordele væk ved at stemme nej til en overenskomst, der ud over arbejdstidsdelen også indeholder en del om løn - en løn, som vi skal forbedre, men også leve af mange år fremover.

Tina Laursen

kredsstyrelsesmedlem

Søren Eriksen

formand

Vesthimmerlands Lærerkreds