Debat

Bliver et med cyklen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nej-sigerne har udgivet gul plakat nummer to. Argumentationen burde få nej-sigerne til at anbefale ja.

På plakaten citeres Erik Schmidt for følgende: 'Det mest karakteristiske ved situationen i folkeskolen - inden for murene - er en iøjnefaldende mangel på kadence. Ingenting hænger sammen.

Dagligdagen er blevet mere urytmisk, mere usammenhængende, mere hektisk. Der er ikke overensstemmelse mellem realiteter og de ord, der skal beskrive dem, mellem de mål, der sættes, og de muligheder, der er for at realisere målene. Mand og cykel er ikke et. Vi kan ikke finde tråddet'.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Den nye arbejdstidsaftale vil kunne medvirke til, at dagligdagen kan blive mere sammenhængende og rytmisk, mindre hektisk. Mål og muligheder skal nemlig hænge sammen.

Erik Schmidt og nej-sigerne vil få bedre mulighed for at finde tråddet og blive et med cyklen med et ja.

Rita Helbo

næstformand

Herningegnens Lærerforening