Mexico City

Oplev en af verdens største og mest spændende byer. Tag med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal & Marco Polo til Mexico City i påsken 6.-15. april 2009

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mexico City er til daglig en by, som er svær at komme rundt i, og hvor luftforureningen både kan mærkes og ses. Men i påsken 2009 tager en stor del af befolkningen væk fra byen, hvilket giver besøgende en sjælden chance for at opleve, hvilken fantastisk by Mexico City er.

På denne tur vil vi således opleve en inciterende storby og en levevis, der netop er bedst, når den er afslappet. Inkluderet i programmet er for eksempel kunst af parret Diego Rivera og Frida Kahlo. En picnic til bjergkanten omkring Mexico City. En sejltur på vandvejen i Xolchimilco og et besøg i den hyggelige Coyocan-bydel. En dag med fokus på præcolumbiansk kultur ved Sol- og Månepyramiderne i Teotihuacan. En tur rundt i den enorme universitetsby med det olympiske stadion samt det lille hyggelige San Angel-marked. Et besøg på et af verdens førende antropologiske museer. Desuden vil vi besøge bymidten, Zocaloen, det store teater, Bella Artes, og høre Mariachi-musik på Plaza Garibaldi.

Pris per person i dobbeltværelse er 15.900 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 2.100 kroner.

Prisen inkluderer:

Dansk ekspert­rejseleder, flyrejse København-Mexico City tur/retur, forplejning på flyet, alle lufthavnsskatter og afgifter, otte nætter på gode turistklassehoteller inklusive morgenmad, to gange frokost, tre gange middag, afskedsmiddag, entréer, udflugter og transporter i hen­hold til program samt ekspeditionsgebyr.

For udførligt program og tilmelding kontakt:

Hannibal & Marco Polo på telefon 7012 0303 eller e-mail: hannibal@marcopolo.dk