Indien – kontrasternes land

Tag med på en intensiv vinterferie til det mangfoldige Indien med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal & Marco Polo 7.-15. februar 2009

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mangfoldighed er det gennemgående tema for denne rundrejse til nogle af Indiens mest spændende byer og arkitektoniske mesterværker. Samspillet mellem landets forskellige religioner og kulturer kommer til frit skue, hvad enten det er på markedet, i basaren ved templerne eller på skolebænken. Vi starter ved landets største moské i metropolen Delhi, følger hindu-pilgrimmene til den hellige sø i Pushkar, møder Indiens komplekse historie i Jaipurs store paladser og levende basar, og undervejs har vi indlagt flere skolebesøg. Naturligvis bliver I ikke snydt for Indiens perle, Taj Mahal, men først og fremmest møder vi inderne, der om nogen udtrykker mangfoldighed, venlighed og ikke mindst åbenhed.

Pris per person i dobbeltværelse er 12.500 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.900 kroner.

Prisen inkluderer:

Dansk ekspert­rejseleder, direkte fly København-New Delhi tur/retur med SAS, forplejning på flyet, alle lufthavnsskatter og forhøjede brændstoftillæg, syv nætter på gode turistklassehoteller inklusive halv­pension, afskedsmiddag, entréer, udflugter og transporter i henhold til program samt ekspeditionsgebyr.

For udførligt program og tilmelding kontakt:

Hannibal & Marco Polo på telefon 7012 0303 eller e-mail: hannibal@marcopolo.dk