0   107

USA – nationalparker og Las Vegas

En anderledes vinterferie til det sydvestlige USA med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal & Marco Polo 8.-16. februar 2009

Fra Phoenix bevæger vi os via klippeslottet Montezuma ind til nogle af USA's mest spektakulære nationalparker og geologiske vidundere. Vi går til kanten af den enorme Grand Canyon, nyder den dramatiske solnedgang ved Bryce ­Canyon og de enorme sandstensklipper i Zion N.P. Derudover får vi historien om de lokale Navajo-indianere og den menneskeskabte sø, Lake Powell.

Kontrasten står vi over for i USA's hurtigst voksende by, Las Vegas, hvor vi har indlagt et besøg på en lokal skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Derudover bliver der naturligvis mulighed for at prøve lykken på et af byens mange kasinoer. Afslutningsvis kører vi via den gamle originale sølvmineby, Calico, til drømmenes Los Angeles. Byen er kendt for Hollywood og filmstjerner, men også et af verdens førende universiteter, UCLA, som vi besøger.

Pris per person i dobbeltværelse er 13.900 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.900 kroner.

Prisen inkluderer:

Dansk ekspertrejseleder, flyrejse København-Phoenix/Los Angeles-København, forplejning på flyet, alle lufthavns­skatter og afgifter, syv nætter på gode turistklassehoteller inklusive morgen­mad, afskedsmiddag, entréer, udflugter og transporter i henhold til program samt ekspeditionsgebyr.

For udførligt program og tilmelding kontakt:

Hannibal & Marco Polo på telefon 7012 0303 eller e-mail: hannibal@marcopolo.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet