Debat
0   109

En underliggende strøm

Til lykke med jubilæet. Igennem 125 år har Folkeskolen informeret, provokeret og skabt rammer om faglig, politisk og kollegial debat både i og uden for folkeskolens arena.

Folkeskolen er et kendt og velrenommeret blad. Når nogen siger: »Det har jeg læst i Folkeskolen«, så er det ikke en sætning, der bruges til at betvivle udsagnet. Det signalerer derimod ordentlighed, refleksion og ønske om sober videndeling - ja, måske lige bortset fra et par enkelte debatindlæg i ny og næ!

Artiklen fortsætter under banneret

Folkeskolen skal have ros for sine artikler, som heldigvis har en stor læserskare. Indholdsmæssigt kommer de vidt omkring, og mange kommer til orde med forskellige synspunkter. Både i og uden for folkeskolen har mange gennem tiden fået megen god og brugbar viden om pædagogik og undervisning, om børn og lærere, om skoler og skolepolitik. En særlig rose til bladets underliggende strøm af respekt for alle børn og for værdsættelsen og kampen for den fælles folkeskole i Danmark.

I KL læser vi bladet med opmærksomhed. Folkeskolen er en absolut hovedopgave for kommunerne. Vi ønsker positiv medieopmærksomhed om folkeskolens store fortjenester - ikke mindst lærernes ihærdige indsats og succes med, at børnene lige siden folkeskolens start hvert eneste år er blevet dygtigere og dygtigere.

Og til sidst: www.folkeskolen.dk er super, hurtig og helt aktuel!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ