Debat
0   128

Jeg er skam min egen

I anledning af bladets jubilæum vil jeg gerne bringe en varm tak for Folkeskolens altid ihærdige kamp for lærernes forhold. Måske er bladet og dets artikler ikke altid blevet modtaget med velvilje, men skiftende redaktører har holdt linjen og fremhævet, at Folkeskolen er et frit blad, hvis ledere ingen kan diktere. I modsat fald ville bladet hurtigt ende som et menighedsblad.

Som tidligere formand for foreningens (for længst nedlagte bladudvalg) og medlem af hovedstyrelsen under tre redaktører, Albert Johansen, Jens Christian Jørgensen og nuværende Thorkild Thejsen, har jeg mange gode og hyggelige minder. Tak for det.

Artiklen fortsætter under banneret

Lad mig slutte med en »historie« fra Albert Johansen. Albert blev bebrejdet, at der ofte var stavefejl i Folkeskolen. Hans svar var: »Jeg kunne ikke drømme om at fratage læserne den åndelige tilfredsstillelse ved at finde fejlene«.

Et stort tillykke til foreningen og redaktionen med ønsket om, at I stadig vil leve op til, at bladet kan sige: Jeg er skam min egen!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ