Lærer til lærer

Virum Skole blev i uge 40 til byen Virumville

Virum Skole lavede byuge og donerede penge til skoler i Ghana og Kræftens Bekæmpelse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Virum Skole blev i uge 40 til byen Virumville. Alle eleverne var fordelt efter eget ønske i 35 forskellige virksomheder. Der var alt fra bager og restaurant til cykelværksted og galleri.

Hele ugen summede byen af produktivitet og godt humør. Eleverne handlede med byens egne penge Vir, som de tjente i virksomhederne.

[Tekstboks: Virumvilles egne penge VIR] Lørdag kulminerede med en stor markedsdag. Her solgte eleverne mange af de produkter, som de havde produceret i løbet af ugen.

Der var rigtig, rigtig mange mennesker, der kom og deltog i markedsdagen. Køen til bolsjeværkstedet var 40 meter lang, og sidst på dagen kunne de fleste virksomheder melde udsolgt.

Overskuddet fra markedsdagen er blevet delt ud til to modtagere:

Kræftens bekæmpelse fik fredag d. 1. november overrakt 56.900 kr. af Elevrådsformand Freja Lajer, mens lærer Lise Olrik har været i Ghana og aflevere 10.000$ til 2 skoler.

Skoleleder Gitte Rasmussen er meget tilfreds med byugen: ”Vi havde en fantastisk uge. Elever og lærere knoklede, og vi er meget tilfredse med, at vi kan skabe glæde med overskuddet fra vores uge”.

Powered by Labrador CMS