Lærer til lærer
0   504

Virum Skole blev i uge 40 til byen Virumville

Virum Skole lavede byuge og donerede penge til skoler i Ghana og Kræftens Bekæmpelse

Virum Skole blev i uge 40 til byen Virumville. Alle eleverne var fordelt efter eget ønske i 35 forskellige virksomheder. Der var alt fra bager og restaurant til cykelværksted og galleri.

Hele ugen summede byen af produktivitet og godt humør. Eleverne handlede med byens egne penge Vir, som de tjente i virksomhederne.

Artiklen fortsætter under banneret

[Tekstboks: Virumvilles egne penge VIR] Lørdag kulminerede med en stor markedsdag. Her solgte eleverne mange af de produkter, som de havde produceret i løbet af ugen.

Der var rigtig, rigtig mange mennesker, der kom og deltog i markedsdagen. Køen til bolsjeværkstedet var 40 meter lang, og sidst på dagen kunne de fleste virksomheder melde udsolgt.

Overskuddet fra markedsdagen er blevet delt ud til to modtagere:  

Kræftens bekæmpelse fik fredag d. 1. november overrakt 56.900 kr. af Elevrådsformand Freja Lajer, mens lærer Lise Olrik har været i Ghana og aflevere 10.000$ til 2 skoler.

Skoleleder Gitte Rasmussen er meget tilfreds med byugen: ”Vi havde en fantastisk uge. Elever og lærere knoklede, og vi er meget tilfredse med, at vi kan skabe glæde med overskuddet fra vores uge”.   


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ