Anmeldelse Engelsk
0   201

Watch out!

Watch out!

Fakta


Titel
Watch out!

Forfatter
Louise Due, Merete B. Holm, Vivien Lee Jensen, Helle K. Petersen


Textbook: 110 sider plus cd-rom, 182,50 kroner Workfolio: 56 sider, 50 kroner Teacher's guide: 136 sider, 845 kroner Teacher's cd-box: 862,50 kroner

Serie
Wings

Type
Bog med cd

Forlag
Alinea

Af alle de engelsksystemer, jeg har set og arbejdet med, er dette min klare favorit. Hvor er det dejligt, når eleverne har svært ved at lægge en undervisningsbog fra sig som i dette tilfælde med "Watch out!".

Artiklen fortsætter under banneret

Teacher's guide, som er skrevet på engelsk, er grundig og informativ. Forfatterne har ladet sig inspirere dels af Piaget, dels af Gardners mange intelligenser og forskellige læringsstile. De formår at omsætte teori til praksis med gode og afvekslende undervisningsmetoder, der gør det let at arbejde med materialet også for den nye engelsklærer. Lærervejledningen giver retningslinjer for undervisningen, og ved at følge bogen kan man både imødekomme kravene fra Fælles Mål og tilgodese flere læringsstile.

Når eleverne åbner deres Textbook, finder de et lækkert og indbydende layout, flotte billeder og spændende historier med en opsætning og et indhold, der gør den til lidt af en page turner. Emner som "At the Beach", "American teens" og "Horror" kan fange opmærksomheden hos en ellers kritisk målgruppe. Elever i 6. klasse definerer ofte sig selv ud fra venner og interesser, og denne bog giver rige muligheder for at identificere sig med teenagere fra USA, Skotland og Australien.

I starten af hvert kapitel introduceres et grammatisk emne, som derefter indgår i sammenhæng med teksterne, og på den måde står grammatikundervisningen ikke alene.

Især vil jeg fremhæve Workfolio, som er et glimrende materiale. Emnerne afsluttes med en selvevaluering på engelsk ud fra trinmålene for 6. klasse. Det er lige til at gå til, og det er et plus for travle lærere, der plejer at lave alting selv.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.761 andre er allerede tilmeldt