Mød glade spillemænd og berus dig i Nepals stærke kultur- og naturoplevelser. Se dag til dag-programmet på undervisere.dk

Rundrejse i Nepal

Undervisere, Folkeskolen og Albatros Travel tilbyder ny rundrejse i Nepal.Rejs med fagfæller til en traditionsbunden kultur rodfæstet i hinduismen og buddhismen. Oplev en overvældende natur, der veksler fra verdens højeste bjergtinder, den tætbefolkede Kathmandu-dal til smukke nationalparker i det varme og frodige lavland

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores rundrejse begynder i hovedstaden Kathmandu. Her er hellige køer, sariklædte kvinder og meditative mænd, der er smurt i aske, gødning og stærke krydderier.

Vi besøger flere skoler.

Efter dage med stor intensitet bliver det en kontrast at komme til byen Pokhara, der ligger fredeligt mellem Himalayas bjerge ved den smukke Pewa-sø. Næste mål er den afsidesliggende landsby Bandipur, der er en gammel, middelalderagtig handelsby med stenbelagte gader. Rejsen fortsætter til Chitwan Nationalpark, der er kendt for sin bestand af tigre. Her skal vi på elefant- og jeepsafari.

Vi begynder og slutter i Indiens hovedstad New Delhi.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 4.-17. februar 2009. Prisen per person i dobbeltværelse er 17.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 2.990 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-New Delhi tur/retur med SAS. Flyrejser New Delhi-Kathmandu, Kathmandu-Pokhara og Chitwan-Kathmandu. Alle lufthavnsskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguider. Otte overnatninger på moderate førsteklasseshoteller, to overnatninger på lodge i Chitwan Nationalpark og en nat i telt ved landsby i Hile Kharka. Morgenmad, seks frokoster og fem middage. Udflugtsprogrammet med alle udflugter og entréer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR FOL4.