Nyd denne dejlige cigarmager på læserrejse til Cuba – i vinterferien og i påsken. Se dag til dag-programmet på undervisere.dk

Viva Cuba!

Oplev Cubas historie krydret med koloniarkitektur, naturskønhed, salsarytmer og eksotiske palmestrande i vinterferien 9.-20. februar og i påsken 5.-16. april med Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det historiske Cuba er en rundrejse, der dækker Cubas væsentligste områder. Vi ser nogle af de vigtigste kulturhistoriske attraktioner og naturmæssige kontraster:

Hovedstaden Havana, frodige bjerge og dale, cigarfabrikker og den arkitektoniske perle Trinidad. Her bliver der også tid til at nyde palmestranden og til at få sig en dukkert i Det Caribiske Hav.

Vores Cuba-odyssé slutter med en dag i Havana med tid på egen hånd, så man har mulighed for selv at fornemme Cubas særlige puls og atmosfære. Vi besøger desuden en skole i hovedstaden og får et indblik i, hvordan en typisk cubansk skoledag forløber.

Indkvartering på gode turistklassehoteller, som er valgt på grund af deres beliggenhed.

Fakta om turene:

Rejsen 9.-20. februar: Prisen per person i dobbeltværelse er 17.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.990 kroner.

Rejsen 5.-16. april: Prisen per person i dobbeltværelse er 18.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.990 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-Havana tur/retur med Air France via Paris, forplejning på flyet. Alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge programmet. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad dagligt, frokost dag 2, 3, 4, 5, 7, 8 og 9 samt middag dag 1, 4, 5, 6, 7 og 8. »Alt inklusive« på hotellet i Trinidad dag 6, 7, 8 og 9 bestående af alle måltider, snacks og lokale drikkevarer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR FOL2 (vinterferien) og LR FOL5 (påsken). |