Anmeldelse Matematik
0   247

www.pi.skolesider.dk

www.pi.skolesider.dk

Fakta


Titel
www.pi.skolesider.dk

Type
Internet

Forlag
Ukendt forlag

Sideløbende med disse års store udbud af komplette matematiksystemer er der tilsyneladende et voksende marked også for internetsider målrettet faget. Mulige forklaringer kunne være, at eleverne her gennem formel træning kan tilegne sig flere rutinemæssige færdigheder, at der er et stigende fokus på den enkelte elevs læringsstil, at arbejdet ved computeren giver større mulighed for adaptiv opgaveløsning, eller at det ved den individuelle fordybelse er muligt at udfordre flere intelligenser.

Artiklen fortsætter under banneret

I hvert fald kan man som matematiklærer have behov for en guide i junglen af hjemmesider. Her gør "pi.skolesider" god fyldest som en portal, der viser brugeren hen til de sites, hvor der inden for det ønskede matematiske emne tilbydes mange spændende opgaver. Herudover er der link til formelsamlinger og matematikprogrammer til download, ligesom det er muligt at klikke sig ind på sider med sudoku-opgaver og forskellige spil. Skulle der påpeges en enkelt svaghed: Det er mere overskueligt for eleverne at komme fra portalens forside direkte ind til opgaveløsningen frem for i anden omgang at skulle finde rundt på eksempelvis KOLOR-IT's elevsider.

I stedet for flere højtflyvende overvejelser kan det derfor blot konstateres, at portalen tilbyder rig mulighed for differentiering - i bredden såvel som i dybden. Den lærer, der har nogenlunde regelmæssig adgang til computerlokalet, får her et redskab til kvalificering af det individuelle arbejde i umiddelbar forlængelse af klassegennemgangen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.624 andre er allerede tilmeldt
Få meget mere om matematik

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk for matematik?

Tilmeld dig og få en mail hver anden uge med det nyeste fra netværket.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.