Debat
0   165

Kommunal tiltro eller

Kommunernes Landsforening orienterer i denne tid kommunerne om indholdet i det overenskomstresultat, som vi skal stemme om. Kommunerne vender hjem med en klar besked om, at arbejdstidsaftalen åbner mulighed for at hente betydelige ressourcer i lærertimeforbruget, da arbejdsgiverne vil komme til at råde over en langt større del af arbejdstiden (tid, der i den nuværende aftale er bundet til forberedelse).

Har vi fortsat tro på, at kommunerne vil afsætte de nødvendige ressourcer lokalt, så det nuværende niveau for forberedelsestiden kan fastholdes? Med et nej ved urafstemningen skal vi ikke kræve den nuværende aftale fastholdt, men vi skal sikre de forberedelsesressourcer, der ligger i aftalen i dag!

Artiklen fortsætter under banneret

Ulrik Nielsen

Tønder Lærerkreds

Svar

Jeg har kontaktet Kommunernes Landsforening på baggrund af dit læserbrev. Kommunernes Landsforening giver udtryk for, at de har svært ved at genkende deres fremstilling af resultatet i din udlægning. Faktisk lægger de i deres præsentation over for kommunerne hovedvægten på de pædagogiske muligheder for skolen, der efter deres opfattelse ligger i den nye aftale.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ