Debat

Kommunal tiltro eller

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommunernes Landsforening orienterer i denne tid kommunerne om indholdet i det overenskomstresultat, som vi skal stemme om. Kommunerne vender hjem med en klar besked om, at arbejdstidsaftalen åbner mulighed for at hente betydelige ressourcer i lærertimeforbruget, da arbejdsgiverne vil komme til at råde over en langt større del af arbejdstiden (tid, der i den nuværende aftale er bundet til forberedelse).

Har vi fortsat tro på, at kommunerne vil afsætte de nødvendige ressourcer lokalt, så det nuværende niveau for forberedelsestiden kan fastholdes? Med et nej ved urafstemningen skal vi ikke kræve den nuværende aftale fastholdt, men vi skal sikre de forberedelsesressourcer, der ligger i aftalen i dag!

Ulrik Nielsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Tønder Lærerkreds

Svar

Jeg har kontaktet Kommunernes Landsforening på baggrund af dit læserbrev. Kommunernes Landsforening giver udtryk for, at de har svært ved at genkende deres fremstilling af resultatet i din udlægning. Faktisk lægger de i deres præsentation over for kommunerne hovedvægten på de pædagogiske muligheder for skolen, der efter deres opfattelse ligger i den nye aftale.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF

Powered by Labrador CMS