Uskolet

Skoleleder: »Det er ikke et uhumsk toilet. Det er en lærerarbejdsplads«

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Debatten om skolernes indeklima og pladsproblemer raser, og ikke mange steder vil i dag kunne honorere de skærpede krav, der stilles fra august 2014.

Men nu reagerer en presset skoleleder: »Jeg forstår ikke den snak om miljø og hygiejne, for det dér - det er slet ikke et uhumsk toilet. Det er en lærerarbejdsplads. Og i øvrigt er det dér heller ikke et rum med plads til, at otte lærere kan sidde og forberede sig. Det er et klasselokale til 26 elever«.

I en mail til skolelederen fra den lokale borgmester hedder det: »Det her? Det er ikke en sympatitilkendegivelse, der signalerer forståelse for problemer med at leve op til nye lovmæssige krav, det er en trussel om en fyreseddel«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS