Uskolet
0   243

Skoleleder: »Det er ikke et uhumsk toilet. Det er en lærerarbejdsplads«

Debatten om skolernes indeklima og pladsproblemer raser, og ikke mange steder vil i dag kunne honorere de skærpede krav, der stilles fra august 2014.

Men nu reagerer en presset skoleleder: »Jeg forstår ikke den snak om miljø og hygiejne, for det dér - det er slet ikke et uhumsk toilet. Det er en lærerarbejdsplads. Og i øvrigt er det dér heller ikke et rum med plads til, at otte lærere kan sidde og forberede sig. Det er et klasselokale til 26 elever«.

Artiklen fortsætter under banneret

I en mail til skolelederen fra den lokale borgmester hedder det: »Det her? Det er ikke en sympatitilkendegivelse, der signalerer forståelse for problemer med at leve op til nye lovmæssige krav, det er en trussel om en fyreseddel«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ