0   180

Milton Graff Pedersen

Efter længere tids sygdom er tidligere formand for Ishøj Lærerkreds Milton Graff Pedersen død. Han blev 60 år. Milton var uddannet fra Frederiksberg Seminarium i 1977 og blev ansat på Vejlebroskolen. I 80'erne var han tillidsmand, næstformand i Ishøj Lærerkreds og aktiv i Socialdemokraterne i Hvidovre. Han blev valgt som kredsformand i Ishøj i 1994. I 2000 trak han sig som kredsformand, da arbejdet i kommunalbestyrelsen i Hvidovre fyldte mere og mere af hans tid. I oktober 2007 blev han borgmester.

Det blev en turbulent periode for Milton med mange interne genvordigheder i den socialdemokratiske gruppe. Det betød sluttelig en afsked med Socialdemokraterne. Milton nåede at sætte mange fingeraftryk både på Vejlebroskolen, i Ishøj Lærerkreds og i Hvidovre Kommune.

Artiklen fortsætter under banneret

Milton vil blive husket i Ishøj. Han var en meget vidende lærer, en glad kollega og en fagligt stærk repræsentant for Ishøj Lærerkreds. Han var et varmt, generøst og stimulerende menneske, som vil blive savnet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet