Talblindhed
0   556

Pernille Pind serverer mad til mange

Pernille Pind er ikke bare matematikkonsulent med en særlig passion for børn, der har det svært med tal. Hun er også mangeårig bofællesskabsbeboer, og nu har hun udgivet de bedste opskrifter fra Himmeriggårdens køkken. Bogen hedder »Himmerigsmundfulde« og opererer med opskrifter tilpasset i størrelsen til 30 personer. Så måske er der inspiration til menuen på næste lejrskole at hente.

»Himmerigsmundfulde« koster 179 kroner i trykt udgave og 89 kroner som e-bog. Se mere på pindogbjerre.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
745 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.032 andre er allerede tilmeldt