Debat

Tag en morfar til pædagogisk råds møde

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I artiklen »Nye bygninger ændrede kulturen« i Folkeskolen nummer 15 beskrives det, hvilken strålende fremtid der venter lærerne, når de skal være på skolen fra 8 til 16. »Vi slår den privatpraktiserende lærer helt ihjel«, udtaler skoleleder Jeanne Jacobsen, Tagensbo Skole. Vi må altså se at komme af med den selvstændige og professionelle lærer. Desuden er det slut med at gå hjem og tage sig en lur efter skoletid. Lærerne, som forventes at undervise børnene i demokrati og medindflydelse, bliver selv behandlet som rekrutter i militæret i 50'erne. Tagensbo Skole er ingen undtagelse herfra, snarere tværtimod. Mit råd til de arbejdsramte kollegaer på Tagensbo Skole og andre steder er: Hvis I har behov for en morfar om eftermiddagen, så tag den for eksempel til pædagogisk råds møde. I har alligevel ikke en kæft at skulle have sagt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler