Debat
0   528

Sjællandsstævne i Sløjd

Jeg deltog på et hold der prøvede håndværk med dåser

Jeg deltog på det hold der arbejdede med oblikatiorisk sløjd. Vi skulle i dag folde askebærer eller fyrfadsholdere. til at starte med er alt jo svært eller lidt umuligt hvis teknikken ikke er prøvet før, men der gik ikke lang til før alle sad fuldstændig fordybet og hyggede sig. Der blev afprøvet forskellige ideer. Min var om det kunne lade sig gøre hvis mit udgangspunkt var en kvadrat. Det virkede. Pynten passer lige til jul. Et godt lille billigt undervisningsforløb.

Alene det, at være sammen med andre ligesindede der brænder for håndværk det gir en lidt mere mod på at tage flammen med videre.

Artiklen fortsætter under banneret

I morgen kan der arbejdes videre og det glæder jeg mig til

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.343 andre er allerede tilmeldt