Dansk
0   419

Pris til Fandango

Gyldendals læremiddelpris på 50.000 kroner er blevet uddelt på forlagets ef­terårsreception. I år går prisen til forfat­tergruppen bag dansksystemet »Fan­dan­­go«, som blev lanceret i marts 2007. Oprindeligt var det udelukkende til mel­­lemtrinnet, men siden er det blevet udvidet til at omfatte indskolingen og er i disse år ved at blive færdigudviklet til udskolingen.

Forlaget lægger i sin begrundelse for prisen især vægt på systemets evne til at motivere drenge til at læse og på lærernes begejstring for at bruge materialet i undervisningen.

Folkeskolens anmeldere har blandt andet sagt om »Fandango«: »Det her system er bare sagen« og »rammer tidsånden uden at blive overfladisk eller lefle for nemme løsninger«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.234 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt