Debat

# Christine Antorini

Hvem er Christine Antorini egentlig? Hvorfor pokker skal hun lige omvælte det danske uddannelsessystem? Hvor vil hun bringe danskerne hen?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forleden stødte jeg ind i følgende artikel: http://www.thomasaastruproemer.dk/historien-om-christine-antorinis-moralske-svigt.html - skrevet af Thomas Aastrup Rømer Lektor i pædagogisk filosofi d. 31 marts 2013

Det var faktisk en fremragende artikel at blive klog på, og jeg synes, at læserne på folkeskolen skulle give sig tid til at læse den (igen). Artiklen giver gode fingerpeg hen mod det sted uddannelsessystemet ender. Ligeledes bringer artiklen lys over personen Antorini og hendes motiver til at omdanne uddannelsessystemet.

Læs artiklen og døm selv.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget